12 sfaturi pentru a avea mai multe frumoase sprancene

Vă recomandăm să depiles sprâncenele după duș, pentru a profita de faptul că porii sunt de lungă durată și pentru a preveni roseata. La absolvire, nu uitați pentru a hidrata zona.

Sprâncenele sunt elementele feței noastre foarte interesante

foto9

Sprâncenele sunt elementele feței noastre foarte interesante. Desigur, o caracteristică mai popular, mai ales la femei, este estetic. Cu toate acestea, sprancene au alte funcții, unele dintre ele foarte importante. De exemplu, ne ajuta pentru a proteja ochii de la ploaie, transpiratie, irradación soarelui sau orice alt agent nociv, cum ar fi praful. De aceea, mai jos vă prezentăm 12 sfaturi pentru a avea cele mai frumoase sprancene.

 1. Niciodată nu depiles complet sprancenele

Este o greșeală foarte frecvente-depilar sau complet elimina sprancene. Evident, acest lucru poate fi foarte periculos, în plus, că nu este estetic plăcut, astfel că nimic nu este recomandată. În primul rând, amintiți-vă că sprâncenele-este un element de care organismul nostru are nevoie, și, prin urmare, funcția sa principală este de a proteja ochii noștri. Prin urmare, nu ar trebui să ștergeți-le. În al doilea rând, înlocuiți-le cu un fel de marker nu se vede nimic bine.

 1. Formează marginile interioare

Ceea ce puteți face este de a depilar sprâncenele în conformitate cu un model sau stil în care va fi în funcție de persoană și caracteristicile lor genelor. În acest caz, vă recomandăm cu tărie că acestea sunt de forma, marginile interioare ale sprancene. Puteți face acest lucru foarte ușor:pur și simplu puneți pensula pentru make-up vertical lateral nas, iar apoi, pornind de la perie, indeparteaza firele de par, este situat între sprâncene în afara liniei, indică o perie.

 1. Fii atent-unele produse de frumusete

Mulți oameni se referă produse de frumusete, care sunt de multe ori toxice. Astfel, în ceea ce privește sprâncenelor vă sugerăm să nu folosiți produse cosmetice produse de o calitate îndoielnică sau rezultate. Dimpotrivă, se consulte cu un specialist, care vă poate orienta pe această temă. Este foarte important să știți că, deși punct de vedere estetic arata bine, acest lucru poate avea anumite riscuri.

 1. Foloseste make-up si cosmetice de calitate

Legat de punctul anterior, în cazul în care doriți să make-up, sau de a folosi un produs de frumusete, ar trebui să utilizați cele care sunt de foarte buna calitate. După cum știți, pe piață există o anumită marcă, care se disting prin calitatea lor. În unele cazuri, sunt mai scumpe lucruri. Cu toate acestea, este în valoare de a le cumpăra, pentru a se asigura că sprâncenele noastre vor fi în stare bună.

 1. Puteți folosi creme hidratante sau, care stimulează creșterea acestuia

Puteți aplica pe sprancenele unele creme de specialitate, că humectan sau stimulează creșterea acestuia. Puteți face chiar unele creme de casă produse naturale. De exemplu, puteți amesteca ulei de ricin și nod de acid, pentru că sprâncenele cresc. În plus, puteți aplica ulei de masline sau orice crema hidratanta special pentru această zonă.

 1. Curăță sprancenele

Amintiți-vă de a alege forma de sprancene, în funcție de tipul de persoană

Ca și orice altă parte a corpului nostru, trebuie să fie curățate sau spălate noastre sprancene de fiecare dată când am bañamos. Desigur, putem face acest lucru cu mult săpun și apă, în mod regulat sau frecvent. Este foarte important ca, frecați ușor, și că, după aplicarea de sapun, apa de gura complet, pentru a nu lăsa reziduuri de săpun, care, în timp, pot duce la faptul că sprâncenele slăbească și să cadă.

 1. Depila sprâncenele după duș

Recomandări pentru depilar sprâncenele:-ce este ce faci după ce a luat un Duș călduț sau cu apă caldă. Astfel, porii pielii deschise, prevenind roșeață. Amintiți-vă că trebuie să fie atent cu instrumentele pe care le folosiți, pentru că trebuie să fie în bună stare și curate. În caz contrar, puteți avea orice fel de infecție.

foto10

 1. Utilizați tonic după să depilado

După depilar sprâncenele, trebuie să utilizați un fel de tonic pentru humectarlas și să le dea un aspect bun. De fapt, puteți utiliza, de asemenea un pic de miere. Cu aceasta vei scăpa de iritații și chiar infecții, așa cum tonic are un bactericid.

 1. Numai netezește sprâncenele cu o crema hidratanta

Puteți îndrepta sprâncenele, fără utilizarea substanțelor chimice, care de multe ori duce la faptul că sprâncenele au o textura acartonada. În acest caz, puteți folosi un pic de crema hidratanta regulat, pentru a vă sprâncenele au fost alisen și să rămână pe loc de ceva timp.

 1. Pieptene sprâncenele

Pieptene sprâncenele cu ajutorul unei perii moi, poate fi de mare ajutor pentru a stimula creșterea lor. În plus, această formă se elimină pătrunderea păr slăbit sau slăbit. În cele din urmă, pieptene sprâncenele, de asemenea, are o valoare estetică: datorită acestui fapt, vor fi mai bine și mai frumos.

 1. Duce la alimentație

Consiliul general, și foarte important este că, pentru a avea un aspect sănătos, inclusiv sprâncenele noastre, duce la alimentație. Alimenta corect face, vom fi mai bine, și că toate părțile sale reflectă această stare.

 1. Luați legătura cu un profesionist, în caz de necesitate

Nu trebuie neglijat nici sprancenele, asa ca cel mai bine merge cu un profesionist sau un specialist în caz de necesitate. Nu s-au confruntat și nu ia în considerare, pentru că sprâncenele-este o zonă opțională, a căror bunăstare nu este important.

Lasă un răspuns