10 trucuri pentru a corecta sprancene, ca un expert

foto11Suntem din nou și din nou, că este unul dintre ragos mai importante de la fața ta, dă-le atenția pe care o merită, și presúmelas cu ajutorul acestor sfaturi.

În plus, este important să încadrare în fața ta, și să păstreze atenția de la ochii tăi, ne putem mulțumi Persoana Delevingne, care sunt una dintre părți hot orice look.

Sprancene definite în mod clar toate „must have”

Și că, de aproximativ sprancene definite în mod clar toate „must-have”, pentru a arata spectaculos. Prin urmare, chiar nu conta, toate echipamente pentru saloanele de frumusețe de top-modele, iată câteva sfaturi pentru a obține sprâncene pe care le doriți. Iei Notă!

  1. Foloseste lumina in favoarea ta. Este o realitate, totul depinde de lumina pe care o vedeți, dacă sunteți maquillas într-un loc slab luminat sau sub influența luminii florescentes, cum de baie – acest lucru va fi dificil de a obține profit din sprancene.

NICIODATA sa nu mergi la depilarlas în aceste cazuri, este mai bine să consulte în apropiere de ferestre și de a folosi lumina naturală. Tu nu va fi doar posibilitatea de a vedea vellitos îngropat, dar veți avea o idee mai bună de cât câștigă.

Ce loc potrivit? Scaunul din fata a masinii (desigur, cu condiția că nu se află în mișcare). Foloseste lumina Soarelui și oglinzi, care, de obicei, are.

  1. Previne oglinzi cu creșterea. Cel mai rău lucru care le puteți face este de a utiliza clești cu unul dintre aceste cristale. Poate părea o idee excelentă, dar cel mai probabil că veți vedea, până în cele mai mici și discret – în detaliu, iar eu paz.

Selectați dimensiunea oglindă fața ta, și fără a crește, pentru a merge încet. Din timp în timp, depărtează-te puțin și uită-te la fata lor complet. Amintiți-vă că acest lucru este așa, cum se va vedea restul lumii.

  1. Utilizați fard de ochi, ca un ghid. Un Sfat mare pentru a determina reuniuni, care va sprâncenele-este de a utiliza o perie subțire, mojarlo și să ia un pic de umbra de cafea. Повторяющую circuit și veți avea o bază pentru a începe depilar.
  2. Țineți mici foarfece în mână. Niciodată nu veți utiliza foarfece obișnuite, pentru a decupa aceste pelitos incomod. În plus, aveți posibilitatea să tăiați mai mult, o miscare gresita te poate ofensa, serios.

Înainte de a tăia, pieptene sprâncenele uniform în sus, cu o periuta de dinti sau o perie specială. Acum, decupați urmând linia naturală a arcului.

  1. Simetria este relativă. Nu este în valoare de prea mult pentru a comprima pentru a atinge scopul de a vă sprâncenele au fost exacte, copii, amintiți-vă că ele sunt surori, nu gemeni. Căutați prea mult de simetrie poate face să vă termina sprancene false.
  2. Domină ombré pe sprancene. Sprancene natural, devin un pic mai deschis în centrul feței, și devin mai închise la exterior. Când maquilles, indiferent dacă utilizați un creion de ceară, sau Ger – să nu faci accident vascular cerebral, compuse din colț în colț.

Puteți folosi mai putin produs în interiorul, și de a merge, de a crește ca te duci mai departe. Am nuanțat foarte bine!

foto12

  1. Știu, de creatie cu produsele tale. Amintiți-vă, în această umbră de cafea, care aproape nu utilizați? Folositi-l pentru a defini sprancenele. Puteți utiliza diferite nuante pentru a atinge obiectivele pentru toate zile sau pana arata super dramatice.
  2. Selectați tonul potrivit. Această soluție poate va transforma complet stilul tău. Nu caută un semnal identic cu tonul de păr. De obicei, dacă aveți un păr strălucitor, găsiți un ton un pic mai inchisa, daca parul tau este inchis, utilizați o nuanță mai deschisă.
  3. Rămâi pe partea rece. Decántate pe nuante reci, pentru a sprîncenele, deoarece din cauza uleiuri naturale a pielii, make-up sprancene, întotdeauna devine un pic mai cald, ca trece ziua.
  4. Întotdeauna lăsați-le în cele din urmă. Asigurați-vă că sprâncenele sunt, în plus față de aspectul lor, pentru a nu fura un rol important. Sprancene prea maquilladas nu arata bine cu un machiaj casual, nu-i așa?

Lasă un răspuns